google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Η Μέρκελ επιβάλλει και το Δεσπότη Ιωαννίνων" το πικρόχολο σχόλιο για τον επικρατέστερο, αύριο η εκλογή! - epiruschannel.gr

"Η Μέρκελ επιβάλλει και το Δεσπότη Ιωαννίνων" το πικρόχολο σχόλιο για τον επικρατέστερο, αύριο η εκλογή!

Ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών,αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης. Άγνωστος στον πολύ κόσμο αφού αποφεύγει με κάθε τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας, θεωρείται ιδιαίτερα ικανός στην διοίκηση προωθείται από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Παρά το γεγονός πως το πατριαρχείο έχει επιλέξει να στηρίξει άλλον, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής είναι γέννημα θρέμμα του οικουμενικού θρόνου.Γεννήθηκε στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας το 1968 από γονείς Έλληνες μετανάστες. Το 1988 μετά την ολοκλήρωση των θεολογικών σπουδών του στην Ελλάδα επέστρεψε στη Γερμανία όπου και υπηρέτησε σε ναό της Στουτγκάρδης.

Μέχρι το 2008 οπότε και εντάχθηκε στο δυναμικό της Αρχιεπισκοπής υπηρετούσε στην Μητρόπολη Γερμανίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Παρά το γεγονός πως αρκετά μέλη της Ιεραρχίας εκφράζουν επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα του στηριζόμενοι στο εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα που έχει υπηρετήσει στην Εκκλησία της Ελλάδος, θεωρείται ο επικρατέστερος να διαβάσει το μεσημέρι της Τετάρτης το Μεγάλο Μήνυμα.
Πάντως τα σχόλια του τύπου η Μέρκελ επιβάλλει και τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, ή όπως Γερμανόφιλος ο νέος μητροπολίτης δίνουν και παίρνουν στην πόλη. 
Από το Blogger.