google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανθρωποκυνηγητό και στα Γιάννινα για 29 χρόνο Αλβανό Δολοφόνο - epiruschannel.gr

Ανθρωποκυνηγητό και στα Γιάννινα για 29 χρόνο Αλβανό Δολοφόνο

Ανθρωποκυνγητό εξαπολύθηκε και στα Γιάννινα για τον εντοπιμό και την σύλληψη 29χρονου Αλβανού δολοφόνου, που κατέφερε να διαφύγει το απόγευμα μετά την ταυτοποίησή του, για την δολοφονίας 31χρονου ομοεθνή του, χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης κινείται με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που έχει πινακίδες κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης, και στόχος του είναι να περάσει στην Αλβανία. Από στοιχεία της Αστυνομίας, το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στην Εγνατία με κατελυθυνση προς τα Γιάννινα. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας,  η ανθρωποκτονία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, έπειτα από επισταμένη έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο  29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του «Νόμου Περί όπλων».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 29χρονος τραυμάτισε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αιχμηρό αντικείμενο τον 31χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 31χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στη θωρακική χώρα, μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια κατέληξε.
Από το Blogger.