google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΝΤΑ - epiruschannel.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΝΤΑ

Ακολουθώντας πιστά τιςαρχές και αξίες της παράταξής μας, κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες για τον τόπο μας, δώσαμε μια δυνατή και αξιοπρεπή μάχη  διεκδικώντας από τους συμπολίτες την εμπιστοσύνη τους.Τήν πρώτη Κυριακή μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη με ποσοστά πέρα και πάνω από κόμματα. Ωστόσο αυτό και παρά την αύξηση της δύναμής μας  την δεύτερη Κυριακή, δεν στάθηκε ικανό να ανταπεξέλθει σε περίεργες συνενώσεις πολιτικών κι άλλων  συμφερόντων,  που επιβράβευσαν την διαχείρηση  των δημοτικών πραγμάτων τα τελευταία  3,5 χρόνια  παρά τα τόσα δεινά που συσσωρεύτηκαν.
Χρέος μας να σταθούμε εμπόδιο, στα όποια συμφέροντα κινούνται ενάντια  στο μέλλον της ιστορικής μας πόλης ,όπως χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα στη νέα δημοτική αρχή, όπου κρίνουμε  οτι υπηρετείται το συμφέρον του τόπου.
Είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή σε μια εκλογική διαδικασία επιβάλλει τον σεβασμό και την τήρηση της λαικής ετυμογορίας από τη θέση που αυτή κατατάσσει τον καθένα από εμάς. Και αυτήν την εντολή θα την τηρήσουμε κατά γράμμα , ασκώντας  ,ως αξιωματική αντιπολίτευση τον έλεγχο της δημοτικής αρχής, που θα είναι πιο αυστηρός και πιο ενδελεχής, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρησης όπως συνέβη στο άμεσο παρελθόν.               
   Από βαθους καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας στον  πεντακάθαρο,  χωρίς συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές αγώνα μας , που σε καμιά περίπτωση  δεν κάμπτεται  μπροστά σε ισχυρά και γνωστά συμφέροντα, παρά μόνο σε ένα και μοναδικό συμφέρον, αυτό του τόπου μας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, αντίθετα δίνει το έναυσμα και την δύναμη για συνέχιση της προσπάθειας.
Στα πλαίσια αυτά, τιμώντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων Γιαννιωτών, οι συνεργάτες μου και εγώ, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον αυτοδιοικητικό θεσμό με όλες μας τις δυνάμεις. Η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου μας είναι χρέος όλων μας. Θα τηρήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, όπως επιτάσει το καθήκον και η συνείδησή μας χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές.

                                                                                            ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ

                                                                                    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Από το Blogger.