google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παντελής Καψής από τα Γιάννινα : «O ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ημερομηνία λήξης» (VIDEO) - epiruschannel.gr

Παντελής Καψής από τα Γιάννινα : «O ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ημερομηνία λήξης» (VIDEO)

Η ενότητα της κεντροαριστεράς και οι μεταρρυθμίσεις θα αλλάξουν το κλίμα στην Ελλάδα, τόνισε από τα Γιάννινα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής, μιλώντας σε εκδήλωση της «Ελιάς».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του άσκησε κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι αν ποτέ εφαρμοζόταν η πολιτική του θα οδηγούσε τη χώρα σε στρατηγική ήττα. «Με αυτή την έννοια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ημερομηνία λήξης» υπογράμμισε. Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανευθυνότητα στην γνωστή υπόθεση της Θράκης καθώς και για την οικονομική πολιτική του στην Ευρώπη, στην οποία, "παίζει με τις προσδοκίες των πολιτών", ;oπως χαρακτηριστικά είπε.
Παράλληλα επισήμανε ότι στρατηγική επιλογή της ΕΛΙΑΣ είναι η επανένωση της κεντροαριστεράς ώστε να αναδειχθεί σε μοχλός της ανάκαμψης της χώρας .
Ο κ. Καψής τόνισε ότι ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη συγκυρία χρειάζεται να υπερασπισθούμε την ενότητα του χώρου.
 Επίσης υπογράμμισε ότι όλοι έχουν συνεισφέρει στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς, ο Κ.Σημίτης, ο Ευ.Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου και τόνισε χαρακτηριστικά : «Όλοι μαζί ή θα περάσουμε τον κάβο ή όλοι μαζί θα ναυαγήσουμε».




Από το Blogger.