google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Θ. Μπέγκα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου - epiruschannel.gr

Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Θ. Μπέγκα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου


Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, συναντήθηκε σήμερα με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με τους θεσμοθετημένους φορείς.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο φορέων της αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με τη νέα προγραμματική περίοδο.
«Η δική μας πρόταση αφορά στη συνέργεια των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης με υποβολή κοινών προτάσεων στο νέο ΕΣΠΑ (Σ.Ε.Σ.) Θα πρέπει να δούμε τον σχεδιασμό και την απορρόφηση σαν ‘άθροισμα’ για το καλό της περιοχής, με κοινές ή συμπληρωματικές δράσεις», είπε ο κ. Μπέγκας, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο κ. Καχριμάνης, σημειώνοντας πως «οι δύσκολες εποχές απαιτούν όχι μόνο συνέργεια των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης αλλά και συνέργειες των  έργων στην επόμενη προγραμματική περίοδο».
Αναφερόμενος στις συναντήσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε πως, «ο στόχος είναι να επικοινωνήσουμε τη βασική μας φιλοσοφία: η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει με λογικές συνεργασιών. Αυτό είναι αναγκαίο για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε και ως αυτοδιοίκηση και ως κοινωνία.
Από την πλευρά του ο κ. Καχριμάνης κατέληξε στις δηλώσεις του λέγοντας: «έχω τη διπλή ιδιότητα του νυν περιφερειάρχη και του υποψήφιου περιφερειάρχη. Στο πλαίσιο αυτό οι δύο βαθμοί αυτοδιοίκησης πρέπει να συνεργαστούν, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν έχει το δικαίωμα να ανακατεύεται στις εκλογές της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Στον Θωμά Μπέγκα ευχήθηκα καλή επιτυχία. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία στα θέματα που είχε στον τομέα ευθύνης του, ειδικά ως πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ».
Να σημειωθεί ότι στην επίσκεψη στην περιφέρεια Ηπείρου τον υποψήφιο Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα συνόδευαν η κ. Βούλα Τσίλη αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και εκ νέου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Μαλάτου, στέλεχος της Διαχειριστικής  Αρχής της Περιφέρειας Ηπείρου και Κώστας Μάμαλης, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο

Αύριο Παρασκευή 11/4/2014 και ώρα 11 το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Από το Blogger.