google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πένθος για τον Γιαννιώτη ηθοποιό Μ. Γούσια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή - epiruschannel.gr

Πένθος για τον Γιαννιώτη ηθοποιό Μ. Γούσια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο άτυχος ηθοποιός υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης και μέλος της ομάδας «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τον «αποχαιρέτισε» νωρίτερα σήμερα με μήνυμά του στο facebook.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά  την είδηση θανάτου του γνωστού Γιαννιώτη ηθοποιού, Μπάμπη Γούσια. Η κηδεία του Μπάμπη Γουσια, θα γίνει στο Πέραμα Ιωαννίνων, το Σάββατο, 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.
Ο άτυχος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο, Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.
 «Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα ,το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα, ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα λίγο», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
 Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις - σταθμό στην υποκριτική του καριέρα τις «Όταν έχω εσένα» και «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και μέλος της μουσικοθεατρικής του ομάδας «Σπείρα - Σπείρα».






Από το Blogger.