google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωταπριλιά! Τα καλύτερα ψέματα που κυκλοφόρησαν σήμερα, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ - epiruschannel.gr

Πρωταπριλιά! Τα καλύτερα ψέματα που κυκλοφόρησαν σήμερα, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Παραίτηση Μουρούτη

Πρωταπριλιά σήμερα και καθότι η μέρα είναι αφιερωμένη στα ψέμματα, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter πως εγκαταλείπει τη ΝΔ και πως αναλαμβάνει το γραφείο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με τον οποίον έχουν ανά διαστήματα έντονες διαφωνίες. «Θέλω να σας ενημερώσω ότι παραιτούμαι από τη Ν.Δ. για να αναλάβω το γραφείο τύπου του @vdiamanto μετά την τιμητική του πρόταση. Καλό μήνα.» έγραψε χαρακτηριστικά.
Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Αρης Σπηλιωτόπουλος
Μέσα στην ημέρα σκάει η είδηση-βόμβα. Μέχρι το απόγευμα θα βγει επίσημη ανακοίνωση που θα περιγράφει τους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα επικαλείται λόγους ενότητας της ευρύτερης παράταξης.
Στριμωγμένος από τις όχι και τόσο καλές δημοσκοπήσεις -ακόμη και μετά την παραίτηση του ως βουλευτής- με αυτό τον τρόπο δίνει διέξοδο στον εμφύλιο βάσης με τον κομματικό μηχανισμό και ταυτόχρονα αναγάγει τον εαυτό του από απλό θεατή των εξελίξεων σε παράγοντα ενότητας της παράταξης....
Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν ένα καλό σενάριο για την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου ώστε να αποδράσει από την δύσκολη θέση που τον έριξαν κάποιοι...αλλά προς το παρόν είναι μόνο σενάριο, ένεκα της ημέρας....καλό μήνα!
Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία!
Η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr να αφήσει την τηλεοπτική παρουσία στον alpha και να εκτεθεί με το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Σαμαρά για την ευρωβουλή.
Η Ελένη πήρε αυτή την σημαντική απόφαση μετά και από συζήτηση με τον σύντροφο της Μάκη παντζόπουλο ο οποίος εδω και μήνες την πιέζει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ζήσουν στο εξωτερικό μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.
Είδηδη Βόμβα: Παραδόθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός!
Ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Γύρισε πριν λίγο ο δραπέτης Χριστόδουλος Ξηρός στον Κορυδαλλό. Έφτασε στις φυλακές με ταξί που οδηγούσε ο Μαζιώτης.
Συστήθηκε στους φύλακες που δεν τον αναγνώρισαν και δεν τον άφησαν να μπει μέσα γιατί νόμισαν ότι τους γινόταν χοντρή πλάκα, γι' αυτό του είπαν να στρίβει και να πάει γρήγορα σπίτι, γιατί αλλιώς θα τον συλλάβουν και επειδή είχαν κουβέντα για τη μεγάλη αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός επέμεινε ότι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα και ότι είναι ο αδίστακτος δολοφόνος Χριστόδουλος Ξηρός και έσπασε τα νεύρα των φρουρών που ειδοποίησαν τον κ. Δένδια ότι κάποιος έχει εμφανιστεί και ισχυρίζεται ότι είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο υπουργός έκλεισε νευριασμένος το τηλέφωνο που τον απασχολούσαν γιατί είχε τρεχάματά με τους ξένους της Συνόδου Κορυφής και είχε κλείσει όλη την Αθήνα.
Ο Ξηρός, για να τους πείσει, τους είπε ότι από το πρωί κυκλοφορούσε στο άδειο κέντρο της Αθηνας και κανένας δεν τον ενόχλησε.
Για να γίνει πιο πιστευτός, τους παρέδωσε βίντεο από σατιρική εκπομπή των Ολγας Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη που τον έδειχναν πριν λίγο καιρό σε βίντεο προ 15ετίας και έλεγαν ότι είναι από το φετινό καλοκαίρι και πως έσκασε στα γέλια και χαρακτήρισε την ενέργεια του «Μέγκα» τρομοκρατική καθώς και το βίντεο με τα μπινελίκια που έριχνε ο Βενιζέλος στον Γιωργάκη και τον λένε όλοι " τενεκέ ξεγάνωτο"
Ρωτήθηκε να πει απέξω ποιους έχει καθαρίσει, αλλά εκεί τον έπιασαν αδιάβαστο γιατί ξέχασε πολλά ονόματα – και πού να τα θυμούνταν όλα δικαιολογήθηκε, αλλά τους παρέπεμψε στο βιβλίο του Κουφοντίνα.
Υποχρεώθηκε μετά να δείξει το 45άρι περίστροφο, αλλά του είπαν να κόψει τις μαλακίες και ότι αυτό το 45άρι είναι από τα «Τζάμπο».
Μπροστά στον κίνδυνο να μην τον αφήσουν να μπει στον Κορυδαλλό άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και μετά από λίγο τον κυνηγούσε όλη η ΕΛ.ΑΣ. και κατάφερε να τον συλλάβει, αφού επιτέλους παραδόθηκε .
Το υπουργείο Προστασίας Πολίτη ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το ανθρωποκυνηγητό σε κάθε σπιθαμή της Ελλάδας απέδωσε και η Αστυνομία έκανε πάλι τη δουλειά της και συνέλαβε τον αδίστακτο Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά η Δικαιοσύνη πάει και τους δίνει άδεια και το σκάνε, και φοβούνται ότι θα το ξανασκάσει και θα τον ξανασυλλάβουν.
Καλό μήνα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΕΜΑ 
Από το Blogger.