google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΘΝΟΣ: Βέβαιη η επανεκλογή Καχριμάνη στην Ήπειρο, από τον α' γύρο - epiruschannel.gr

ΕΘΝΟΣ: Βέβαιη η επανεκλογή Καχριμάνη στην Ήπειρο, από τον α' γύρο

Στα κομματικά επιτελεία φτάνουν σε εβδομαδιαία βάση μετρήσεις που γίνονται σε κάθε μία από τις 13 περιφέρειες και ανάλογα με τα ευρήματα αναπροσαρμόζονται τακτικές και στρατηγικές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» με βάση τις τελευταίες μετρήσεις που έγιναν, η ΝΔ εκτιμά ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τις έξι από τις δεκατρείς περιφέρειες (Ανατ. Μακεδονία, Δυτ. Μακεδονία, Ηπειρος, Πελοπόννησος, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα), ο ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» την Αττική και άλλες δύο (Βόρειο Αιγαίο και Δυτ. Ελλάδα), ενώ το ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι θα μπορέσει να επανεκλέξει πρόσωπα που υποστηρίζει σε τέσσερις περιφέρειες (Αττική, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Ιόνια νησιά).

ΗΠΕΙΡΟΣ

Μπροστά στις μετρήσεις ο Αλ. Καχριμάνης
Στη ΝΔ θεωρούν βέβαιη την επανεκλογή του Αλ. Καχριμάνη, και μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μπορεί αυτό να συμβεί και από τον πρώτο γύρο, με βάση τις μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του κόμματος. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι η Ολγα Γεροβασίλη θα είναι στον 2ο γύρο, αλλά δεν είναι αισιόδοξοι (ακόμη κι αυτό να συμβεί) ότι έχει πιθανότητες εκλογικής νίκης.


Από το Blogger.