google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζευγάρι αλβανών χρησιμοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του για διακίνηση ηρωίνης, συνελήφθη η 33χρονη μάνα - epiruschannel.gr

Ζευγάρι αλβανών χρησιμοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του για διακίνηση ηρωίνης, συνελήφθη η 33χρονη μάνα


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεών τους για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το βράδυ, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, όπου συνέλαβαν μία 33χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία μαζί με τον 34χρονο ομοεθνή σύζυγό της που αναζητείται, εμπλέκονται σε διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Επίσης, συνελήφθη και ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στην Ανατολή Ιωαννίνων, η 33χρονη, συνοδευόμενη από τα δύο ανήλικα παιδιά της, συνελήφθη απ΄ αυτοφώρω γιατί πούλησε στον 37χρονο συλληφθέντα, τρία «φιξάκια» ηρωίνης, συνολικού βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Επιπλέον, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 33χρονη χρησιμοποιούσε στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τις παράνομες συναλλαγές της,  τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Μετά από έρευνες σε σημείο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και στην αυλή του σπιτιού της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα έξι φιξάκια με ηρωίνη βάρους (22,5) γραμμαρίων καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους (66,5) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης  Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Από το Blogger.