google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κων/νος Δρούλιας ετών 20: ήρωας με το θάνατό του - epiruschannel.gr

Κων/νος Δρούλιας ετών 20: ήρωας με το θάνατό του

Aυτός είναι ο 20χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας του Δημητρίου ο οποίος με το θάνατό του χάρισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. 
Η καρδιά του Κωνσταντίνου χτυπά ξανά στο σώμα ενός συνανθρώπου μας, που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο και περίμενε το πολυπόθητο δώρο ζωής. Το ήπαρ του δόθηκε σε ασθενή που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο, ενώ οι νεφροί του λύτρωσαν δύο ακόμα συνανθρώπους μας, έναν ασθενή του ΠΓΝΠ και έναν του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Ο 20χρονος Κώστας, τη Μ. Τετάρτη τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από τον Πύργο, στο Κουζούλι. Η κατάσταση της υγείας του για περίπου δέκα ημέρες στην ΜΕΘ του Ρίου, δεν έδινε ελπίδες και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής.
Νωρίτερα οι γονείς του είχαν λάβει μια γενναία απόφαση. Πρόσφεραν το δώρο της ζωής, το δώρο της ανάστασης που περίμεναν για το γιο τους, σε τέσσερις άλλους ανθρώπους, δωρίζοντας τα όργανά του.
Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος στο άγγελμα του θανάτου του 20χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών και αθλητή του μπάντμιντον με σημαντικές διακρίσεις. Οι φίλοι του, που εκείνο το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ήταν μαζί, απαρηγόρητοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως συνέβη ότι συνέβη.
Η τελευταία πράξη της τραγωδίας θα παιχτεί σήμερα στην γενέτειρά του στον Πύργο, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα του απευθύνουν το «τελευταίο αντίο» τόσο νωρίς. 
Όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, με σπάνιο χαμόγελο και χρυσή καρδιά.
Από το Blogger.