google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Ν.Ο.Ι. με 20 αθλητές στο Σχινιά για τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής - epiruschannel.gr

Ο Ν.Ο.Ι. με 20 αθλητές στο Σχινιά για τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής



Ο δεύτερος φετινός Αγώνας Αξιολόγησης για την επιλογή αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και ο Ναυτικός Όμιλος κατεβαίνει και σ’ αυτόν με την πολυπληθέστερη ομάδα αθλητών από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας. Στόχος του Ν.Ο.Ι. να πάρουν «εισιτήριο» για την Εθνική Κωπηλασίας όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές του, κάτι που παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή!
Την εικοσαμελή ομάδα του Ν.Ο.Ι. που θα δοκιμαστεί στον διήμερο αυτό Αγώνα Αξιολόγησης απαρτίζουν οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης, που ήδη προπονούνται με την Εθνική Ομάδα, παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως ο Αποστόλης Λαμπρίδης, η Λένα Διαμάντη, η Κατερίνα Ζέρβα και η Ξανθή Κολτσίδα, βαλκανιονίκες και πανελληνιονίκες. Το αθλητικό τιμ του Ομίλου, πλην των παραπάνω αποτελείται από τους εξής επίλεκτους κωπηλάτες: Κώστας Μαγκλάρας, Χρύσα Πάνου, Κων/νος Μάντζιος, Νίκος Βλάχος, Γιάννης Ζήσης, Κων/νος Βαρδάκας, Βαγγέλης Δρόσος, Θανάσης Νταλαμάγκας, Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Βασιλική Κοζανίτη, Παρασκευή Παίδαρου, Βαλέρια Μάντζιου και Αφροδίτη Σιόλου.

Στο Σχινιά την ομάδα του Ν.Ο.Ι. συνοδεύουν οι προπονητές Θύμιος Βλάχος και Δημήτρης Δερέκας.
Από το Blogger.