google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 KIROUSIS TRAVEL :4ΗΜΕΡΟ BANSKO-PIRIN GOLF- MΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ- -ΣΟΦΙΑ- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - epiruschannel.gr

KIROUSIS TRAVEL :4ΗΜΕΡΟ BANSKO-PIRIN GOLF- MΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ- -ΣΟΦΙΑ- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

22-25 MAΡTIOY
4ΗΜΕΡΟ  BANSKO-PIRIN GOLF-

MΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ- -ΣΟΦΙΑ-

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

130 €
===============================================
 
1η ΗΜΕΡΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ
Αναχώρηση από ΙΩΑΝΝΙΝΑ 07.00 για Προμαχώνα . Άφιξη,έλεγχος ταυτοτήτων η διαβατηρίων,σταση για καφε στα DUTTY FREE, και αμέσως μετά συνεχίζουμε διερχόμενοι τα Στενά της Κρέσνας που θυμίζουν τα δικά μας Τεμπη, το Σίμιτλι και το οροπέδιο του Ραζλόγκ,φτάνουμε στο Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας στο ξενοδοχείο και αμέσως μετα θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με την πολη, κάνοντας βολτα στα γραφικά δρομάκια της,η πίνοντας ένα κρασάκι πριν το δείπνο μας στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

2ηΗΜΕΡΑ:ΜΠΑΝΣΚΟ-PIRIN GOLF:
Μετά το πρωινο,θα κάνουμε μια μικρή εκδρομή στο φημισμένο PIRIN GOLFEίναι από τα πλέον σύγχρονα χειμερινά θέρετρα στην Ευρώπη, με ξενοδοχείο 5* γήπεδα γκόλφ, πισίνες, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, λίμνες, βίλες και διαμερίσματα που ανήκουν σε ιδιώτες (οι περισσότερες Ελλήνων)κ.λ.π.  Επιστρέφουμε στο Μπάνσκο και ανεβαίνουμε στο βουνό με την γονδολα και μετά από μια εκπληκτική διαδρομή φθάνουμε στο Σαλέ και στις πίστες έχοντας ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε το χιόνι και να θαυμάσουμε το χειμερινό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και spa στην εσωτερική πισίνα του,στο τζακούζι και στη σάουνα...Το βράδυ δείπνο και προαιρετικά διασκέδαση σε κάποιο απο τα club ή τις ταβέρνες του Μπάνσκο. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ-ΣΟΦΙΑ:
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 08.00 για ΣΟΦΙΑ. Ξεκινάμε την ημερήσια εκδρομή μας στην Σόφια.Προηγουμένως θα επισκεφθούμε το Μπλαγκόεβγκραντ την πόλη με πληθυσμό 70.881 κατοίκους.Η πόλη είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας. Βρίσκεται στην κοιλάδα του Ποταμού Στρυμόνα, στους πρόποδες των βουνών Ρίλα και Πιρίν, Το Μπλαγκόεβγκραντ διαθέτει ένα πεζοδρομημένο κέντρο με αρχιτεκτονική διατηρημένη του 19ου αιώνα, με πολλά εστιατόρια, καφέ και μπουτίκ. Διαθέτει δύο πανεπιστήμια, το Νοτιοδυτικό Πανεπιστήμιο Νέοφιτ Ρίλσκι και το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας. Η πόλη φιλοξενεί επίσης το ΄΄Εθνικό Ανθρωπιστικό Λύκειο Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου΄΄, το πρώην Βουλγαρικό Γυμνάσιο Αρρένων της Θεσσαλονίκης, που μεταφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη στο Μπλαγκόεβγκραντ (τότε Άνω Τζουμαγιά) το 1913. Από τα αξιοθέατα στη γύρω περιοχή είναι το χιονοδρομικό κέντρο Μπόντροστ. Επόμενος σταθμός μας η Σόφια η οποια πηρε το ονομα της τον 14ο αιωνα από τη βασιλικη της Αγιας Σοφιας, ενώ μεχρι τοτε λεγοταν Σερδικα και η ιστορια της χανεται στα βαθη των αιωνων.  Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή κ.λ.π. Προαιρετικά θα γευματίσουμε εκεί κάνοντας την βόλτα μας και στην αγορά της πόλης.
-16.00 : Αναχώρηση για επιστροφή μας στο    Μπάνσκο. Δείπνο-Διανυκτερευση.
4η ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ:
08.00:Μετά το πρωϊνό μας, αναχώρηση για το ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Εκεί χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη και ψωνια. Αναχωρηση στις15:00 για σύνορα και στη συνέχεια με ενδιάμεση σταση για ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στα Γιάννινα. 
ΤΙΜΗ: 135 €
-(ΠΑΙΔΙΚΟ:98 €
-Μονοκλινο:153 €

Στην τιμη περιλαμβανονται 
-----------------------------------
-Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο 
3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
-Ημιδιατροφή (3 πρωϊνα και 3 δείπνα σε μπουφέ)
 * Ελεύθερη χρήση spa -εσωτερικής πισίνας,σάουνας,χαμάμ,γυμναστηρίου
-Ημερήσια εκδρομή Μπλαγκόεβγκραντ-Σόφια
 -Επίσκεψη στο Pirin Golf
-Ξενάγηση Σόφια από επίσημο ελληνόφωνα ξεναγό
 -Ταξιδιωτικη ασφαλεια
 -Φόροι

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.
*ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
         KIROUSIS TRAVEL     ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ.ΕΟΤ:06.22.Ε.61.00.00247.0.1ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ 7-9  ΙΩΑΝΝΙΝA
  Τηλ. 2651073759 -2651111784   Fax:2651051424 www.kirousistravel.gr e-mail:info@kirousistravel.gr
Από το Blogger.