google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - epiruschannel.gr

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Μετά απο πολύ καιρό και με πολλά ερωτηματικά απο την συμπεριφορά του απέναντι στον ΠΑΣ, συμπεριελήφθη στην αποστολή για την Κρήτη ο Κρίστιαν Τσάβες.
Με τη σημερινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάνινα για τον αγώνα με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί αύριο, στις 19:30, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε για την αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Αμπάρης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Γιάκος, Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Κίτου, Λεάντρο, Σονγκό, Τσάβες. Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Λίλα, Βίλα, Στρούνα και Κρητικός.

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Κοκκαλά, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Σιαλμά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Από το Blogger.