google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανακατασκευή του μνημείου πεσόντων στο Χανόπουλο Άρτας - epiruschannel.gr

Ανακατασκευή του μνημείου πεσόντων στο Χανόπουλο Άρτας

Με γρήγορους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η κατασκευή του μνημείου των πεσόντων στην Πλατειά Χανόπουλου που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από την κακοκαιρία του χειμώνα. Το μνημείο ανακατασκευάστηκε πλήρως και επανήλθε στην αρχική του μορφή κοσμώντας και πάλι την κεντρική Πλατειά του Χανόπουλου.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Αρταίων κ. Κέφης Δημήτριος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Χανοπούλου, ικανοποιήθηκε. Η ανακατασκευή του μνημείου, αν και αποτέλεσε αντικείμενο διαφωνιών και συγκρούσεων, δεν μπορούσε παρά να υλοποιηθεί, καθώς οφείλουμε σαν δημοτική αρχή να τιμούμαι τους ήρωες του τόπου μας και να τους κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας. Η κατασκευή αυτού του μνημείου αποτελεί φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες και ουδεμία πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να επισκιάσει το γεγονός αυτό.»
Από το Blogger.