google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υποψήφιος με κορμό τους «δικούς» του ο Μαρ. Γαρνέλης - epiruschannel.gr

Υποψήφιος με κορμό τους «δικούς» του ο Μαρ. Γαρνέλης

Ο Μαρίνος Γαρνέλης κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος Κεντρ. Τζουμέρκων. Μας το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, λέγοντας επίσης ότι έρχεται από την Αθήνα και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στα παλιά... λημέρια.
Είναι μια απόφαση, όπως μας εξομολογήθηκε, ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε από στενούς του συνεργάτες, όσο, και κυρίως βέβαια, από υποψηφίους συμβούλους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του 2010, τις οποίες και κέρδισε, άλλο αν αργότερα υποβλήθηκε ένσταση ακυρότητας, εκπίπτοντας του αξιώματός του.
Ο κ. Γαρνέλης αναμένεται να συγκεντρώσει όλους τους υποψηφίους προκειμένου να συνομιλήσουν για την κάθοδο και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν συγκαταλέγονται και οι δαπάνες που θα απαιτηθούν για τον προεκλογικό αγώνα. Απ' ότι μας ανέφερε θα προτείνει τη δημιουργία ενός ταμείου με τη συνεισφορά όλων των υποψηφίων, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες, δεδομένης και της κρίσης που έχει ως αποτέλεσμα την δραστική και ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό απαράδεκτη περικοπή μισθών και συντάξεων. Σε ότι αφορά τη στήριξη κομμάτων ο κ. Γαρνέλης την απορρίπτει κατηγορηματικά, επισημαίνοντας συγκεκριμένα: «Και να μας τη δώσουν, θα την αρνηθούμε».

ΠΗΓΗ:http://www.taxydromosartas.gr/
Από το Blogger.