google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθη 31χρονος Τούρκος οδηγός φορτηγού με 23 μετανάστες στο Νεοχώρι Παραμυθιάς - epiruschannel.gr

Συνελήφθη 31χρονος Τούρκος οδηγός φορτηγού με 23 μετανάστες στο Νεοχώρι Παραμυθιάς

Συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, διότι επιχείρησε να διευκολύνει, παράνομα, την έξοδο από την Ελληνική επικράτεια σε κράτη της Ευρώπης, (23) μεταναστών.
Ειδικότερα, χθες (22-03-2014) το βράδυ, στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ακινητοποίησαν και έλεγξαν ΙΧΦ όχημα διεθνών μεταφορών, που οδηγούσε ο 31χρονος Τούρκος διακινητής, στην καρότσα του οποίου βρέθηκαν οι είκοσι τρεις (23) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι η καρότσα του οχήματος έφερε σφραγίδα τελωνείου, το σύρμα της οποίας ήταν παραβιασμένο.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι τελικός προορισμός των αλλοδαπών ήταν η Ιταλία, στην οποία θα μετέβαιναν μέσω του λιμένα Ηγουμενίτσας ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα κατέβαλαν χρηματικά ποσά ως αμοιβές στον διακινητή.
Συνολικά κατασχέθηκαν, ένα φορτηγό (νταλίκα) που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών, το χρηματικό ποσό των (1200) ευρώ και έξι (6) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ  η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Από το Blogger.