google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι πρώτοι 20 του Θωμά Μπέγκα - epiruschannel.gr

Οι πρώτοι 20 του Θωμά Μπέγκα

Παρουσίαση 20 νέων υποψηφίων
Θ. Μπέγκας: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα νίκης με την φρεσκάδα των νέων και την εμπειρία των παλαιότερων»

«Είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχει φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, που θα δέσει αρμονικά μαζί με την εμπειρία των παλαιότερων. Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα νίκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Μπέγκας, παρουσιάζοντας σήμερα μια ομάδα νέων υποψηφίων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα». Η παρουσίαση έγινε στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, ένα χώρο με ισχυρούς συμβολισμούς, όπως τόνισε.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, σε μια ατμόσφαιρα χαλαρή, όπως ταιριάζει στους νέους ανθρώπους, παρουσίασε τους «σημερινούς συνοδοιπόρους στη μάχη των εκλογών και αυριανούς του συνεργάτες στη διοίκηση του Δήμου», όπως είπε, με λίγα λόγια δίνοντας το λόγο στους ίδιους να μιλήσουν.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών», υποψηφίου Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα:

«Έχω τονίσει πολλές φορές ότι το μεγάλο στοίχημα για μένα και για την παράταξη μας είναι να δώσουμε χώρο έκφρασης σε νέους ανθρώπους, νέες ιδέες.
Είναι αυτό που μπορεί να αποτελέσει και την καλύτερη απάντηση στη σημερινή απαξίωση της πολιτικής.
Έτσι δίνουμε νόημα στη λέξη ανανέωση

Είμαι ευτυχής που σήμερα μπορούμε και το κάνουμε πράξη, παρουσιάζοντας τους πρώτους 20 νέους υποψήφιους της παράταξης μας «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα»
Είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχει φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, που θα δέσει αρμονικά μαζί με την εμπειρία των παλαιότερων.
Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα νίκης.

Επιλέξαμε γι’ αυτή την παρουσίαση την Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, ένα χώρο με ισχυρούς συμβολισμούς για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας, που αποτελούν δύο ισχυρούς πυλώνες για την ανάπτυξη του Δήμου μας
Ένα χώρο με ανοιχτό ορίζοντα σε όλο το Λεκανοπέδιο. Όπως ανοιχτή είναι η παράταξη μας στην κοινωνία και τους πολίτες»

Ακολουθούν τα ονόματα κι ένα σύντομο βιογραφικό των 20 υποψηφίων:

1. Βακαλοπούλου Αλέκα (έμπορος μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Πνευματικού Κέντρου, του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και του Ζωγράφειου Γηροκομείου)
2. Βασιλείου Ελένη ( Νηπιαγωγός, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς- Πεντέλης, δραστηριοποιείται εθελοντικά στις οργανώσεις action aid και unicef. )
3. Γερογιάννης Δημήτρης (απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Πληροφορική και υποψήφιος Διδάκτορας στο ίδιο τμήμα. Δραστηριοποίται επαγγελματικά στον χώρο της Τεχνολογίας τα τελευταία επτά χρόνια, έχοντας ιδρύσει δύο νεοφυείς επιχειρήσεις, μία εκ των οποίων διακρίθηκε σε διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
4. Γιαννούλας Ευάγγελος ( πολιτικός μηχανικός, έχει σπουδάσει κι εργαστεί στο εξωτερικό κι ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο)
5. Γιώτη Γωγώ (τελειόφοιτος Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας παν/μιου Ιωαννίνων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠΑ)
6. Γκόγκος Θεόδωρος (ηθοποιός, σκηνοθέτης στην ομάδα του Πολυθεάματος)
7. Γοργόλης Αλέξης (ηλεκτρονικός, έμπορος ηλεκτρονικών ειδών)
8. Ζάκκα Μελίνα (Ψυχολόγος, η πρώτη Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων "Βοήθεια στο Σπίτι" )
9. Κοκορδάτος Αποστόλης (Γεωπόνος- Κηποτέχνης, μέλος στο Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ BUDO, ΜΕΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Γ.Σ.Ι.
10. Κοτζαμποπούλου Ελένη (Αρχαιολόγος στο Υπ. Πολιτισμού, Αναπληρώτρια προϊσταμένη στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Ηπειρωτικών Σπουδών. Με πολυδιάστατη επιστημονική δραστηριότητά, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σύνθετων προγραμμάτων και έργων, ενώ έχει διατελέσει επικεφαλής επίβλεψης για τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων. Ασχολείται με τα κοινά από τα φοιτητικά της χρόνια στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς).
11. Λιόντος Γιάννης (Πολιτικός Μηχανικός, με εμπειρία στα έργα της Εγνατίας Οδού, έντονη δραστηριότητα στο ΤΕΕ και Ιδρυτικό στέλεχος Ομάδας Μηχανικών Ιωαννίνων)
12. Μαλάτου Ελένη (Πολιτικός Μηχανικός, Στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ηπείρου)
13. Μπρέχας Μπάμπης (υπάλληλος ΔΕΗ - Γενικός γραμματέας της Ε' κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου – Κέρκυρας- Παξών)
14. Παπαζήσης Γιάννης (Μηχανικός Οχημάτων, Διευθύνων σύμβουλος πωλήσεων στην εταιρεία εμπορίας υγραερίου «FGAS. Μέλος του Δ.Σ. και υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α.) Μέλος της Αερολέσχης Ιωαννίνων. Τακτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων
15. Σαρακατσάνος Νίκος (Πτυχιούχος Μηχανικός Έργων Υποδομής Αντιπρόεδρος της ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.)
16. Γιαννάκης Βασίλης (Γυμναστής, Προπονητής Στίβου και ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Σωματείου Ε.Κ.Α. «ΔΩΔΩΝΗ» Ιωαννίνων.
17. Γραβάνη Αικατερίνη (Γυμνάστρια, αθλήτρια για πολλά χρόνια)
18. Σοφία Καραπάνου (Λογοθεραπεύτρια που έχει εργαστεί στη Μέριμνα και στο Κεντρο Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου)
19. Κωλέτση Αγγελική ( Μαθηματικός – Τραπεζικός υπάλληλος – αθλήτρια του Βόλεϊ στον Ηρακλή Ιωαννίνων)
20. Ντανίκας Νίκος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση, Προπονητής στίβου. Έχει ασχοληθεί με την προπονητική επί σειρά ετών)
Από το Blogger.