google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες», - epiruschannel.gr

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες»,

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ (26΄), ενώ για τον ΠΑΣ ισοφάρισε ο Τζημόπουλος (38΄).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος στους τελευταίους τρεις αγώνες δεν είχε «γευτεί» τη χαρά της νίκης, πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Ιγκόρ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, μετά από «τυχερή» πάσα του Μολίνα που κόντραρε στους αμυντικούς του ΠΑΣ, και με κοντινό πλασέ «νίκησε» τον Βελλίδη. Σε εκείνο το σημείο η βροχή που έπεφτε από το πρωί  άρχισε να δυναμώνει, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των παικτών. Στο 34΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λαμπρόπουλος, διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για 5 λεπτά λόγω χαλαζόπτωσης. Σχεδόν με την επανέναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ισοφαρίσει (38΄) με γυριστό σουτ του Τζημόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Μπαϊκαρά έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Λίλα. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία, με τον Ίλιτς να πιάνει το σουτ από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε. Στα εναπομείναντα λετπά ο ΠΑΣ πίεσε για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Λίλα - Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ρομέου

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (56΄ Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Ακόστα (84΄ Γιάκος), Ιλιτς.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπόου, Χρήστου, Ρομέου (90+5΄ Ζδράβος-Ρίζος), Μολίνα (74΄ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου, Ιγκόρ (90+2΄ Σαρακατσάνος).
Από το Blogger.