google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Της Έλενας Μπαρτζού. Ρε μάγκες γιατί δουλεύεται τους Έλληνες? - epiruschannel.gr

Της Έλενας Μπαρτζού. Ρε μάγκες γιατί δουλεύεται τους Έλληνες?



Πολλές φορές τελευταία, είδαμε φωτογραφίες σε διάφορα blogs  από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι , «έκραζαν» τους κακούς Γερμανούς της πολυεθνικής Media Markt για την μεγάλη διαφορά που υπήρχε στα κινητά τηλέφωνα της Sony.

Έκρυψαν από τον κόσμο όμως τα εξής.

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ MEDIA MARKT ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ!!!!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ

Με αυτά τα παιχνίδια προσπαθούν κάποιοι ξύπνιοι να μας περάσουν υπόγεια μηνύματα, που στόχο έχουν να μας κατευθύνουν σε άλλες εταιρίες ακριβότερες.  

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?


Επιστροφή στα βασικά

Την τιμή λιανικής την προτείνει η μαμά εταιρία, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Sony Hellas. Οι εταιρίες από κει και πέρα διαμορφώνουν την τιμή τους σύμφωνα με τα περιθώρια που έχουν. Στο συγκεκριμένο μοντέλο όμως παρατηρούμε εναρμόνιση τιμών.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ?

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ MLS ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ MLS DESTINATOR 



ΩΠ!!!! ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΙ????

Να λοιπόν που τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα σερβίρουν, αλλά χρειάζεται ψάξιμο.
Μπορώ να σας παραθέσω αρκετά παραδείγματα με τους κακούς Γερμανούς να είναι φτηνότεροι από τους καλούς Άγγλους και τους αγανακτισμένους Έλληνες.
Δεν θα το κάνω, αυτό που θα πρέπει να έχουμε όλοι μας υπ' όψη είναι ότι, το ίντερνετ, είναι ένα εργαλείο που μας προσφέρει την δυνατότητα της έρευνας.
Ψάξτε πριν αγοράσετε κάτι. Πρώτα στο ίντερνετ και μετά στο κατάστημα.
Μην αναπαράγεται ότι οι "έξυπνοι" σας βάζουν μπροστά στα μάτια. Αναρωτηθήτε αν πίσω από ένα "οργισμένο" κείμενο κρύβεται μια διαφημιστική εταιρία, κάποιο πολιτικό κόμμα, ή απλά κάποιος πονηρός που θέλει μερικά κλίκ για το blog του.

Έλενα Μπαρτζού.  
Από το Blogger.