google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Για τρία στα τρία σημερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - epiruschannel.gr

Για τρία στα τρία σημερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την σημερινή (17.15)  αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα των Ιωαννίνων, προέρχεται από δύο νίκες (Λεβαδειακός, Ξάνθη) και ευελπιστεί πως θα μπορέσει να κερδίσει και την ομάδα του Αγρινίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχάλη Αυγενικού και Γιάννη Ιωάννου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών και έμειναν εκτός αποστολής.
Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδη, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Μπέριο, Γιάκο, Κυβελίδη, Ντάσιο, Ίλιτς, Τσουκαλά, Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τζημόπουλο, Κίτου, Βίλα και Λεάντρο.

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η διοίκηση του Πλατανιά αιφνιδίασε , ανακοινώνοντας την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο  προπονητής είχε αναλάβει τα ηνία στις αρχές Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, και είχε οδηγήσει τη χανιώτικη ομάδα σε  καλά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την προ μίας εβδομάδας νίκη επί του ΠΑΟΚ στα Περιβόλια. Ομως, οι δύο διαδοχικές ήττες από Πανθρακικό και Εργοτέλη, που έριξαν τον Πλατανιά στη 16η θέση της βαθμολογίας, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον «μουστάκια».
Από το Blogger.