google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» - epiruschannel.gr

Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»

Τα δύο γκολ κόντρα στον Εργοτέλη έβαλε ο Τόμας Ντε Βινσέντι

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Εργοτέλη, για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη με οδηγό τον Τόμας Ντε Βινσέντι, που σημείωσε δύο γκολ (το ένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 11' και το άλλο με κεφαλιά στο 51'), επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές επικρατώντας με σκορ 2-0.

Απόλυτος κυρίαρχος στο ματς ο «Άγιαξ της Ηπείρου», δημιούργησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην προβληματική άμυνα των Κρητικών, που τελείωσαν το παιχνίδι σχεδόν χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν. Έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων για γκολ του Μπαντιμπανγκά που ακυρώθηκε -λανθασμένα- στο 63' ως οφσάιντ.

Τους 20 βαθμούς έφτασε ο ΠΑΣ, που ανέβηκε στην 7η θέση αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω του την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Το ματς


Εξαιρετικό ξεκίνημα έκαναν στο ματς οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη. Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πίεσε αρκετά την άμυνα του Εργοτέλη από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου. Η... ανταμοιβή για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν άργησε να έρθει, αφού ο Ντε Βινσέντι νίκησε στο 11ο λεπτό τον Αθανασίου από την «άσπρη βούλα» και έκανε το 1-0 έπειτα από παράβαση του Σαρρή στον Τζημόπουλο.

Το γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους που συνέχισαν την πολιορκία μπροστά στα καρέ του Εργοτέλη, που έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει αμυντικά. Μετά το 30’ οι Κρητικοί κατάφεραν να ρίξουν τον ρυθμό του ΠΑΣ, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών.

Με... άγριες διαθέσεις μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε και πάλι τη... ζημιά στην άμυνα των Κρητικών, αφού με εξαιρετική κεφαλιά στο 51’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός στο ματς έπεσε. Ο Εργοτέλης έδειξε να συνέρχεται και να αναπτύσσεται σωστά, όμως πλέον ήταν αργά για την ομάδα του Πετράκη, που συνέχιζε να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Βελλίδη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί αφού απειλήθηκαν και με τρίτο τέρμα από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των γηπεδούχων στο τελευταίο 20λεπτο. 

Πηγή: sport-fm.gr
Από το Blogger.