google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο Leader τέσσερα έργα του Δήμου Ιωαννιτών - epiruschannel.gr

Στο Leader τέσσερα έργα του Δήμου Ιωαννιτών

                                                                                                
                                               

Στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης εντάχθηκαν τέσσερα ακόμη έργα του Δήμου Ιωαννιτών, με συνολικό προϋπολογισμό 472.390 ευρώ.
Πρόκειται για παρεμβάσεις σε δημοτικά διαμερίσματα οι οποίες αποτελούσαν αίτημα των τοπικών κοινωνιών και πλέον περνούν στο στάδιο της υλοποίησης αλλά και για ένα έργο που αφορά στην τουριστική προβολή κι ανάδειξη της περιοχής.
Τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:
-         Εκσυγχρονισμός κι ανάπτυξη τουριστικής προβολής του γραφείου τουρισμού του Δήμου, με προϋπολογισμό 43.390 ευρώ.
-         Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στον οικισμό Λυκοστόμου με προϋπολογισμό 54 χιλιάδες.
-         Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παλιού δημοτικού σχολείου και κοινόχρηστων χώρων εντός οικισμού Χαροκοπίου με προϋπολογισμό 330 χιλιάδες ευρώ.
-         Αποκατάσταση κι αναβάθμιση περιοχής οχυρών Μπιζανίου με προϋπολογισμό 45 χιλιάδες ευρώ.
«Ο Δήμος Ιωαννιτών και η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει στην πράξη ότι εκμεταλλεύεται κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που υπάρχει. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και βιώνοντας τη συνεχή περικοπή πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναζητούμε κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο για να εντάξουμε έργα ώστε να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες υποδομές. Αυτό κάναμε με το ΕΣΠΑ, αυτό κάνουμε με όλα τα προγράμματα που ανοίγουν. Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς.



Από το Blogger.