google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η αποκάλυψη που σας υποσχεθήκαμε! | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Η αποκάλυψη που σας υποσχεθήκαμε! | epiruschannel.gr

Η αποκάλυψη που σας υποσχεθήκαμε! | epiruschannel.gr

.
Το κουίζ  που βάλαμε αφορούσε στην απουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Α.Καχριμάνη από την περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά στα Γιάννενα και στην Άρτα!
Θα σας πούμε που βρίσκεται ο κ. Καχριμάνης, αλλά θα σας αποκαλύψουμε και ένα ακόμη λόγο της απουσίας του!
Η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ στην Ήπειρο ξάφνιασε πολλούς, όχι μόνο ενδιαφερόμενους αλλά και ψηφοφόρους και οπαδούς του κόμματος.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλής πληροφορίες κόπηκαν αναιτιολόγητα και μάλιστα με άκομψο τρόπο τρεις υποψηφιότητες στα Γιάννενα, την Άρτα και τη Θεσπρωτία πολύ ισχυρές.
Κόπηκαν τρία πρόσωπα που είχαν μεγάλη επιρροή στον κόσμο της Ν.Δ αλλά και μεγάλο βαθμό διείσδυσης στα άλλα κόμματα, καθώς είναι πρόσωπα ευρείας αποδοχής και μάλιστα έχουν φέρει στη Ν.Δ πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων!
Πρόκειτται για τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Παντελή Κολόκα ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση της Συγγρού ότι είναι υποψήφιος!
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κολόκας όπως λένε από το περιβάλλον του έβαλε πλάτη στο κόμμα και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη για τη Ν.Δ περίοδο και μπήκε όπως του ζητήθηκε μπροστά κατεβαίνοντας το 2009 στις εκλογές με μια πολύ καλή παρουσία και φέρνοντας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα!
Στις Περιφερειακές εκλογές δε ήρθε τρίτος σε αριθμό ψήφων!
Οι ίδιες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για αποσκίρτυση ψήφων προς το κόμμα του Καμμένου,καθώς 
Από το Blogger.