google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Από το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είδη πρώτης ανάγκης | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Από το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είδη πρώτης ανάγκης | epiruschannel.gr

Από το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είδη πρώτης ανάγκης | epiruschannel.gr

Σε υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης για την διάθεση μέρους των εσόδων από τον ετήσιο χορό του στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ιερής Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου παρέδωσε, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012, είδη πρώτης ανάγκης στους υπεύθυνους του καταστήματος.

«Η ενέργεια αυτή όσο μικρή κι αν είναι έχει την δική της αξία, αρκεί να αναλογισθεί κανείς πως η οποιαδήποτε βοήθεια δεν έρχεται πλέον από το περίσσευμα όπως πριν λίγο καιρό αλλά από το υστέρημα», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κωνσταντίνος Τσιάντας.

Στην σπουδαιότητα της προσπάθειας αυτής αναφέρθηκε κι ο Ιερέας Νικόλαος Βαχτσεβάνος, υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης τονίζοντας πως σήμερα που οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία προς το χειρότερο θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.

Είναι βέβαιο πως ενέργειες σαν κι αυτή δεν λύνουν ούτε το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας ούτε προσφέρουν βαθιά ανάσα στις προσπάθειες των Φορέων που καλούνται να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας.

Αυτό που κατορθώνουν είναι να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία δίνοντας νόημα σε κάποιες λέξεις όπως αλληλεγγύη κι ανθρωπιά αποτελώντας μικρό παράδειγμα στο μέτρο που τους αναλογεί για άλλες μελλοντικές προσπάθειες.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης θα επισκεφθεί το «Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο» της πόλης μας και θα προσφέρει είδη προσωπικής υγιεινής για τους τροφίμους του Ιδρύματος.

Από το Blogger.