google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 18 Μαρτίου η εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ; | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

18 Μαρτίου η εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ; | epiruschannel.gr

18 Μαρτίου η εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ; | epiruschannel.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν είναι οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην εκλογή νέας ηγεσίας, με πιθανότερη ημερομηνία την 18η Μαρτίου.

Μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ επανέρχεται το θέμα της εκλογής Προέδρου μέσα από άλλη διαδικασία και όχι αυτή της καθολικής ψηφοφορίας από τα μέλη και τους φίλους.

Επίσης, το Συμβούλιο αναμένεται να απασχολήσει και η νέα κοινοβουλευτική πραγματικότητα, μετά τη διαγραφή των βουλευτών που καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση, που είχε ως συνέπεια την απώλεια της απόλυτης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων πολιτικών σχημάτων από τους διαγραμμένους βουλευτές.

Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση επανεξέτασης του όλου θέματος.

Εξάλλου σήμερα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, θα παρουσιάσει ιδεολογική πλατφόρμα για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής Β' Αθήνας Λούκα Κατσέλη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Νέο Μνημόνιο: τα όχι - τα γιατί - τα πρέπει».

Από το Blogger.