google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 NewsIt.gr: Όλα ανοιχτά στις διαπραγματεύσεις για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα - Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές - epiruschannel.gr

NewsIt.gr: Όλα ανοιχτά στις διαπραγματεύσεις για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα - Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές

NewsIt.gr: Όλα ανοιχτά στις διαπραγματεύσεις για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα - Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές

Οι κοινωνικοί εταίροι δηλώνουν κάθετα αντίθετα στο ενδεχόμενο μείωσης του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που όπως υποστηρίζουν τους έθεσε εκ μέρους της τρόικας ο Λ. Παπαδήμος.

Καμία κόκκινη γραμμή δεν υπάρχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα όπως και η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού είναι πλέον στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος στη συνάντηση με τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Παναγόπουλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός σχετικά με τις μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα του είπε χαρακτηριστικά: "εγώ δεν σας ζητώ να πάρετε αυτά τα μέτρα, σας λέω τι λένε και τι ζητούν οι δανειστές, εσείς θα τα συζητήσετε με τις εργοδοτικές οργανώσεις". Ο κ. Παναγόπουλος εξήγησε πως στην τελευταία της επιστολή η τρόικα προς το υπουργείο Εργασίας θέτει ευθέως θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων και του επιδόματος αδείας.
Από το Blogger.