google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυθαίρετες οι κατασκευές στην πλατεία Χατζή των Αμπελοκήπων στα Ιωάννινα λέει ο Δήμος Ιωαννιτών - epiruschannel.gr

Αυθαίρετες οι κατασκευές στην πλατεία Χατζή των Αμπελοκήπων στα Ιωάννινα λέει ο Δήμος Ιωαννιτών

,
Με αφορμή τις εργασίες που διαπιστώθηκε ότι γίνονται από ιδιώτες, στην πλατεία Χατζή, από την Δημοτική Αρχή γίνεται γνωστό, ότι δεν έχει εκδοθεί καμία άδεια για  κατασκευές εντός της πλατείας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
Μάλιστα στην άδεια που χορηγήθηκε για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων αναφέρεται κατηγορηματικά ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε κατασκευή. Στους ιδιοκτήτες επιτρέπεται μόνο να τοποθετήσουν ομπρέλες και αυτό ωσότου εκδοθεί η κανονιστική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι εργασίες λοιπόν που γίνονται είναι παράνομες και ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν.
Η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνει με όρους και κανόνες, απολύτως διαφανείς και ξεκάθαρους. Η διάθεση δε κοινόχρηστων χώρων σε επιχειρηματίες, δεν παρέχει σε αυτούς καμία δυνατότητα να προχωρούν σε άλλες κατασκευές.
Οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι απολύτως σαφείς και αποτυπώνονται με ακρίβεια στην Κανονιστική Απόφαση που θα κατατεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Από το Blogger.