google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απίστευτο! Υπάλληλος μένει παράνομα σε οίκημα του δημοσίου, δεν πληρώνει κανένα λογαριασμό και έφερε και ολόκληρη την οικογένειά του! | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Απίστευτο! Υπάλληλος μένει παράνομα σε οίκημα του δημοσίου, δεν πληρώνει κανένα λογαριασμό και έφερε και ολόκληρη την οικογένειά του! | epiruschannel.gr

Απίστευτο! Υπάλληλος μένει παράνομα σε οίκημα του δημοσίου, δεν πληρώνει κανένα λογαριασμό και έφερε και ολόκληρη την οικογένειά του! | epiruschannel.gr

Απίστευτο κι' όμως αληθινό!

Υπάλληλος του υπουργείου Γεωργίας έχει κάνει κατάληψη σε σπίτι που πληρώνει το υπουργείο και έχει "κουβαλήσει" μαζί του και ολόκληρη την οικογένειά του.
Παρά την εντολή που έχει να αφήσει το σπίτι αυτός δεν πρόκειται να φύγει όπως όλα δείχνουν, αφού δεν του κάνουν και τίποτε.
Εν τω μεταξύ όλους τους λογαριασμούς ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο και το πετρέλαιο θέρμανσης τα πληρώνει το υπουργείο!
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά.
Πρίν από λίγους μήνες στη γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων που εδρεύει στον Κατσικά ήρθε απεσπασμένος έναςυπάλληλος από τοτμήμα φυτοπροστασίαςτου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,πρώην Γεωργίας.
Ο υπάλληλος θεώρησε ότι μπορεί να διαμένει κιόλας εντελώς δωρεάν και στο οίκημα που υπάρχει στη γαλακτοκομική και χρησιμοποιείται μόνο από τον εκάστοτε διευθυντή!
Ένα οόκημαπλήρως επιπλωμένο τους λογαριασμούς του οποίου πληρώνει η σχολή που ανήκει στη ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΓΕΕΚΑ.
Μετά απο καταγγελία που έγινε στον οργανισμό ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος μένει στο οίκημα αυθαίρετα ο οργανισμός απάντησε ότι πρέπει να το εγκαταλείψει αμέσως καιώς το οίκημα προορίζεται μόνο για τιςανάγκες του Διυθυντή της σχολής και αν δοθεί σε άλλο πρόσωπο θα πρέπει να υπάρχει απόφαση του οργανισμού και μόνο για ειδικούς λόγους.
Ο υπάλληλος όμως όχι μόνο αγνόησε την εντολή του οργανισμού, αλλά έφερε και ολόκληρη την οικογένεια αν και κατάγεται από κοντινό σχετικά χωριό των Ιωαννίνων.
Το οίκημα παραμένει ακατοίκητο χωρίςο διευθυντής έχει συνταξιοδοτηθεί και υπάρχει αναπληρωτής του μέχρι να ορισθεί άλλος.
Μάλιστα η απόσπασή του έχει λήξει και έχει ζητήσει ανανέωσή της αλλά ακόμη δεν του έχει δοθεί.
Έτσι ο υπάλληλος μένει στο σπίτι δεν πληρώνει ούτε ενοίκια, ούτε κανένα άλλο λογαριασμό, χωρίς να δίνει και λόγο σε κανένα
Από το Blogger.