google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Ιωαννιτών,τι είπε στην ομιλία του ο Δ.Τασιούλας | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Ο υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Ιωαννιτών,τι είπε στην ομιλία του ο Δ.Τασιούλας | epiruschannel.gr

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ

Σήμερα παραδίδουμε το ψηφοδέλτιο της «Λαικής Συσπείρωσης» στην κρίση των εργαζομένων της πόλης μας. Είναι ένας συνδυασμός αγωνιστικής συνεργασίας και συσπείρωσης που παλεύει στην πράξη το δικομματισμό και την πολιτική του. Που θέλει να αντισταθεί στην κυρίαρχη αντεργατική πολιτική και να ανοίξει δρόμους για μια άλλη πορεία.

Αποτελείται από ανθρώπους αγωνιστές, πρωτοπόρους στο μαζικό λαϊκό κίνημα, εκφραστές των συμφερόντων των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών κι εμπόρων, των γυναικών και της νεολαίας, των ανθρώπων της λαϊκής διανόησης και του πολιτισμού. Ο συνδυασμός μπαίνει στην τελική ευθεία και ο αγώνας του επισφραγίζεται με το ψηφοδέλτιο μάχης, που είναι βγαλμένο μέσα από το γιαννιώτικο λαό. Η αναγκαιότητα υπερψήφισης του αγωνιστικού συνδυασμού, η αποφασιστική ενίσχυση της "Λαικής Συσπείρωσης" σε δήμους και περιφέρειες στις ερχόμενες εκλογές αποτελεί εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα. .Εμείς βλέπουμε το δήμο σαν οχυρό αντίστασης και όχι σαν το μακρύ χέρι του κράτους. Ο λαός είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να δρομολογήσει τη λύση των προβλημάτων Καταθέτουμε ένα ψηφοδέλτιο αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα εκφραστούν υπέρ της «Λαικής Συσπείρωσης». Είναι άνθρωποι που δε θέλουν να επιλέξουν απλώς τον λιγότερο κακό από τους διαχειριστές της κυρίαρχης πολιτικής, αλλά θέλουν να καταδικάσουν συνολικά αυτή την πολιτική, να εκφράσουν την απέχθειά τους για το περιεχόμενό της και για τον κόσμο που οι κυρίαρχες δυνάμεις δημιουργούν.
Από το Blogger.