google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα». Ο Φ.Φίλιος υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων θα παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα». Ο Φ.Φίλιος υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων θα παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις | epiruschannel.gr










Tην Δεύτερα  στις 8:30 μ.μ, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα».Στην εκδήλωση, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος θα παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις. 
Με αφορμή την εκδήλωση της Δευτέρας ο κ. Φίλιος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.


Αναλυτικά ανέφερε:
«Την Δευτέρα στις οκτώ και μισή το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac, κάνουμε το μεγάλο ξεκίνημα. Καταθέτουμε ενώπιον σας τις προγραμματικές μας θέσεις, το σχέδιο και τις προτάσεις μας για το νέα Γιάννενα.
Καταθέτουμε το πρόγραμμά μας για το νέο Δήμο, το Δήμο στην εποχή του «Καλλικράτη», το οποίο έρχεται να απαντήσει στα αδιέξοδα που δημιούργησε η απερχόμενη δημοτική αρχή και να θέσει τις βάσεις για μία νέα πορεία, αντάξια της περιοχής μας.
Η «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» δημιουργήθηκε από τους πολίτες και απευθύνεται στους πολίτες. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαχωρισμούς!
Με τους πολίτες συνεργάτες και συνοδοιπόρους θα διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα και θα ανοίξουμε τη νέα σελίδα για τα Γιάννινα που μας αξίζουν.
Μία πόλη σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ανοιχτή σε ιδέες, σε σκέψεις, σε προτάσεις, σε οράματα. Μία πόλη που δεν θα πνίγει τα όνειρά μας. Γιατί τα όνειρά μας πρέπει να δικαιωθούν.
Μία πόλη δημιουργίας. Πρότυπο ανάπτυξης. Με ανοιχτούς ορίζοντες.
Στοχεύουμε σε ένα δημαρχείο όπου θα λειτουργεί με διαφάνεια. Καθαρά. Που θα βάλει τέλος στις λογικές της παρέας. Των λίγων και εκλεκτών.
Ένα δημαρχείο που επιστρέφει στην υπηρεσία του πολίτη.
Το πρόγραμμά μας έχει δύο κεντρικούς άξονες. Από τη μία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη δημοτική αρχή. Προβλήματα που προέκυψαν από μία αλόγιστη, αδιάφανη και ιδιοτελή διαχείριση.
Κι από την άλλη να θέσει τα θεμέλια για την πορεία προς τα μπρος. Κλείνουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και μπαίνουμε στην εποχή της δημιουργίας.
Το πρόγραμμά μας, προϊόν διαλόγου και συνεργασίας, είναι το συμβόλαιο για την επόμενη μέρα.
Η αρχή γίνεται με την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μμ στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Du Lac με θέμα: «Οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης για το νέο δήμο Ιωαννιτών». Τις καταθέτουμε ενώπιον σας, ζητώντας την γνώμη σας, την κρίση σας, την άποψή σας και τις προτάσεις σας»
Από το Blogger.