google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Σύλλογος δημοσίων υπαλλήλων Άρτας καταγγέλλει την κυβέρνηση και επιτίθεται κατά Πάγκαλου | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Ο Σύλλογος δημοσίων υπαλλήλων Άρτας καταγγέλλει την κυβέρνηση και επιτίθεται κατά Πάγκαλου | epiruschannel.gr



Μέσα σε δυο ημέρες τους ζήτησαν να στείλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για τον οργανισμό της νέας περιφέρειας Ηπείρου
Οι υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι γίνεται μια ακόμη προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων γεγονότων από την κρατική εξουσία.
Μάλιστα με υστερόγραφο επιτίθενται κατά του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου ο οποίος είχε δηλώσει ότι «τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί».
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΝΑ Άρτας έλαβε ένα e-mail από την ΟΣΥΝΑΕ το οποίο συνόδευε το σχέδιο του Οργανισμού της νέας Περιφέρειας Ηπείρου, με την παράκληση να αποστείλουμε τη γνώμη μας και τις παρατηρήσεις μας μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010!!!!
Σε σχετική παρατήρησή μας για το απαράδεκτο της προθεσμίας που μας δόθηκε, η Ομοσπονδία μας, μας τόνισε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Ντόλιος ζήτησε τις απόψεις των Υπαλλήλων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων μέχρι την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010!!!!!!!!
Επειδή σε αντίθεση με τον κ. Υφυπουργό της Κυβέρνησης του Μνημονίου, εμείς οι Υπάλληλοι της ΝΑ Άρτας έχουμε μάθει να διαβάζουμε πριν εκφέρουμε γνώμη και να μελετούμε προσεκτικά κάθε θέμα που μας απασχολεί ως Υπαλλήλους αλλά και ως Πολίτες δηλώνουμε ότι η μοναδική παρατήρησή μας στο εν λόγω σχέδιο είναι ότι πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων γεγονότων από την Κρατική Εξουσία, την οποία εμείς ως Υπάλληλοι Υπηρετούμε ως Λειτουργοί και κάποιοι νέμονται ως την τελευταία τους ευκαιρία να διαλύσουν κάθε έννοια Κρατικής Ελληνικής Οντότητας.
Οι καιροί ου μενετοί, Συνάδελφοι,
Ας αναλάβει ο καθένας από μας, το αγωνιστικό βάρος που του αναλογεί, και ας αντιδράσει στη λαίλαπα των προσκυνημένων υποστηρικτών του Κατοχικού Μνημονίου.
Οι Yes man και οι Νενέκοι, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, από την Ελλάδα έχουν τελειώσει προ πολλού και τα εναπομείναντα σταγονίδια θα σκουπιστούν πολύ σύντομα.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σήμερα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και αύριο στην Περιφέρεια, ο μοναδικός δρόμος αντίδρασης είναι ένας: άμεση επιστροφή της απαξίωσης σ’ αυτούς που μας μεταχειρίζονται ως πιόνια σε παιγνίδι σκάκι. Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Ας διαλέξει ο καθένας μας το δικό τρόπο να τους στείλει το «δώρο» τους πίσω.
Υ.Γ.1: Τα λεφτά δε τα φάγαμε όλοι μαζί. Κι αυτό γιατί το 98% των Δημοσίων Υπαλλήλων μπαίνει στο Δημόσιο για ένα πιάτο φαΐ και βγαίνει πιο πλούσιος κατά ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. με δόσεις για 30 χρόνια. Κάποιοι άλλοι μπήκαν στην πολιτική με ένα δυαράκι ημιυπόγειο και βγήκαν με 58 ακίνητα και καταθέσεις που ο μέσος Έλληνας δε θα τις δει ούτε στο όνειρό του.
Υ.Γ.2: Πολλοί μας θεωρούσαν και εξακολουθούν να μας θεωρούν βολεμένους και απαθείς. Το κυνηγημένο ζώο είναι απείρως πιο επικίνδυνο όταν στριμωχτεί σε μια γωνιά.
Ραντεβού το βροχερό Νοέμβρη που θα ξεπλύνει πολλές αμαρτίες.
Από το Blogger.