google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αύριο τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο ο Βαγγέλης Αργύρης | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Αύριο τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο ο Βαγγέλης Αργύρης | epiruschannel.gr


Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για τις 13 Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, διαδικασία με την οποία ολοκληρώνεται η 9η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Για την περιφέρεια Ηπείρου πάντως έχει κλειδώσει εδώ και καιρό η υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού γεωργίας και νυν γ΄αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη.


Μετά από πολύωρες συσκέψεις και συναντήσεις του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου με συνεργάτες του, στο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου γραφείο του στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Τάε Κβο Ντο, ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε από το Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των εργασιών στο Φάληρο και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε ο πρωθυπουργός, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και ειδικότερα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης και στους τρεις μεγάλους δήμους, της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όπου ακούγονται ονόματα ακόμα και υπουργών αλλά και άλλων στελεχών «πρώτης γραμμής».

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν ακόμα και τα πρόσωπα που, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν ή αποδέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε για μετατόπισή τους στην εκλογική μάχη για το χώρο της Αυτοδιοίκησης, θα επιλεγούν τελικώς.

Αύριο το πρωί, και πριν την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές καθώς επίσης και του πολιτικού πλαισίου του κυβερνώντος κόμματος, θα υπάρξει η εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Σ. Ξυνίδη και στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θ. Τσούρα.
Από το Blogger.