google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υ.Α Ηγουμενίτσας συνέλαβαν 45χρονο κατηγορούμενο για ληστεία σε βάρος 80χρονου | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υ.Α Ηγουμενίτσας συνέλαβαν 45χρονο κατηγορούμενο για ληστεία σε βάρος 80χρονου | epiruschannel.gr


Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υ.Α Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν 45χρονο ημεδαπό κατηγορούμενο για ληστεία σε βάρος 80χρονου ημεδαπού.
Συγκεκριμένα στις 03.00΄ ώρα τα ξημερωματα ο δράστης εισήλθε εντός οικίας παραβιάζοντας παράθυρο κρεβατοκάμαρας και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερένιο εργαλείο (λοστό) με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Στη συνέχεια αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Πέρδικας, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτ/το ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα βραδύκαυστο φυτίλι 36εκ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Θεσπρωτίας από την Υ.Α Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
Από το Blogger.