google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Την 1η Οκτωβρίου αναλαμβάνει καθήκοντά η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιωαννιτών | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Την 1η Οκτωβρίου αναλαμβάνει καθήκοντά η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιωαννιτών | epiruschannel.gr

Την 1η Οκτωβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιωαννιτών, που θα αποτελείται από 25 Αστυνομικούς.


Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Γκόντας, παρουσίασε σήμερα τους 14 νέους Αστυνομικούς, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και μαζί με το προσωπικό των 11 ατόμων, που έως τώρα απάρτιζαν την υπηρεσία ελεγχόμενης στάθμευσης, θα αποτελέσουν το σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Καλωσορίζω σήμερα 14 νέα άτομα, με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Η πόλη μας κάνει ένα βήμα μπροστά και αποκτά Δημοτική Αστυνομία. Η Δημοτική Αστυνομία θα είναι υπεύθυνη για την προστασία των πεζόδρομων και πεζοδρομίων, τον έλεγχο των καταστημάτων, τον έλεγχο για την εφαρμογή του νόμου περί διακοπής του καπνίσματος και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι στο Νομό Ιωαννίνων κυκλοφορούν καθημερινά 120.00 οχήματα και το 80% εξ αυτών διέρχεται σε καθημερινή βάση από την πόλη. Καταλυτική θα είναι επίσης η αρμοδιότητα για την τήρηση των κανονισμών καθαριότητας της πόλης. Στόχος του Δήμου δεν είναι η εφαρμογή εισπρακτικής πολιτικής, ωστόσο, σε ακραίες περιπτώσεις και όπου είναι απαραίτητο, θα υπάρξει επιβολή προστίμων. Όλοι μαζί πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα να διατηρήσουμε την πόλη μας ως μία από τις πιο καθαρές της χώρας» σημείωσε ο κ. Γκόντας.
Από το Blogger.