google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έψαχνε αφορμή να του επιτεθεί και τη βρήκε για το ...παρκάρισμα! απειλούσε το γείτονά στη Μπάφρα με καραμπίνα | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Έψαχνε αφορμή να του επιτεθεί και τη βρήκε για το ...παρκάρισμα! απειλούσε το γείτονά στη Μπάφρα με καραμπίνα | epiruschannel.gr


Τελικά στο αστυνομικό τμήμα του Κατσικά θα βρουν οι δυο άνδρες τις διαφορές τους αφού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Πρόκειται για δυο κατοίκους της Μπάφρας Ιωαννίνων που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προσωπικές διαφορές.
Όπως σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το epiruschannel προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο χωριό όταν ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά με όπλο εναντίον κάποιου άλλου γείτονά του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος άνδρας που είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν ανάλογο επεισόδιο σε διπλανό χωριό είχε όρεξη για ...καβγά με το γείτονά του τον οποίο και ενοχλούσε.
Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι αν και λέγεται ότι έψαχνε αφορμή για φασαρίες και την βρήκε για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων τους.
Όλα όμως τώρα θα αναγκαστούν να τα εξηγήσουν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο χωριό με ισχυρή δύναμη μιας και γίνονταν λόγος για ένοπλο που απειλούσε πολίτηστο σπίτι του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από το Blogger.