google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό της υπαλλήλου σε βενζινάδικο. Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη τώρα | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό της υπαλλήλου σε βενζινάδικο. Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη τώρα | epiruschannel.gr

Ένοπλη ληστεία έγινε πριν λίγο στο βενζινάδικο του Carrefour στα Ιωάννινα. Μια υπάλληλος τραυματίστηκε από τις σφαίρες ή θραύσματα σφαιρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.
Ο δράστης πήγε στο πρατήριο λίγο πριν κλείσει και ζήτησε τις εισπράξεις από το ταμείο. Φεύγοντας πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το αυτοκίνητο του δράστη έχει εντοπιστεί εγκαταλειμμένο , πρόκειται για ένα Οpel Ascona. Οι αστυνομικοί "χτενίζουν" την περιοχή μέσα και γύρω από το δασύλλιο στα Καρδαμίτσια και η σύλληψη του δράστη θεωρείται θέμα χρόνου.
Από το Blogger.