google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Dinatos®: 36χρονη έκανε σεξ 191 φορές με 12χρονο! - epiruschannel.gr

Dinatos®: 36χρονη έκανε σεξ 191 φορές με 12χρονο!


36χρονη έκανε σεξ 191 φορές με 12χρονο!


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 191 φορές συνευρέθηκε ερωτικά με ένα 12χρονο αγόρι μια 36χρονη ανύπανδρη μητέρα στη Βρετανία, η οποία κρατούσε ημερολόγιο για τα κατορθώματά της.Η Angela Sullivan, η οποία καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή για κακοποίηση ανηλίκου, σημείωνε με...
αστέρι κάθε φορά που έκανε σεξ με το παιδί.
Μάλιστα, στις εκατό φορές είχε κάνει δώρο ένα... ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στον 12χρονο και είχε θέσει ως στόχο να φτάσει τις 200 φορές.
Δυστυχώς για αυτήν, το παιδί είχε αρχίσει να καυχιέται για τις επιδόσεις του στο διαδίκτυο και να μιλάει στους φίλους του για το πόσο καλός εραστής είναι, κάτι που οδήγησε στην αποκάλυψη του σεξουαλικού μαραθώνιου.
Ο 12χρονος είχε γράψει σε μία από τις αναρτήσεις του "σε λίγο θα πάρω τη σκύλα μου στο κρεβάτι" και στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες τι επρόκειτο να κάνει.
Οι φίλοι του χρησιμοποιούσαν διάφορα παρατσούκλια που ταίριαζαν στους σεξουαλικές του περιπέτειες και τόνιζαν τον ανδρισμό του, ενώ πριν την παρέμβαση της αστυνομίας είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η 36χρονη ήταν έγκυος.
Ο εισαγγελέας περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ξεκίνησαν όλα σε ένα πάρτι που είχε οργανώσει η Sullivan για το παιδί της και στο οποίο πήγε και ο 12χρονος. Αν και τα παιδιά ήταν όλα μικρής ηλικίας η κα Sullivan είχε φροντίσει να υπάρχει άφθονο αλκοόλ γιατί μερικά πράγματα πρέπει κανείς να τα μαθαίνει νωρίς.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η κατηγορούμενη προκάλεσε το αγόρι, ρωτώντας το "αν τολμάει", "αν είναι διαβολάκος" και "αν είναι επιβήτορας". Στη συνέχεια προσπάθησε να το φιλήσει και εκείνο έκανε πίσω. Μετά από αρκετά μπουκαλάκια που περιείχαν βότκα τελικά έγινε το μοιραίο.
Επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα πει δίψα πριν πιει για πρώτη φορά, από εκείνη τη νύχτα, ο 12χρονος βρισκόταν όσο πιο συχνά μπορούσε με την 36χρονη.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, μέσα σε 10 μήνες έκαναν σεξ 191 φορές, οι οποίες είχαν καταγραφεί από την Sullivan στο ημερολόγιό της, διότι όταν κάνεις κάτι θεάρεστο πρέπει να αφήνεις ίχνη.
Όταν κατέγραψε την 174η φορά, έγραψε στο ημερολόγιο: "Πρέπει να φτάσω τις 200".
Η Sullivan παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι το αγόρι συμμετείχε οικειοθελώς.
Ο δικαστής John Walford, ανακοινώνοντας την ποινή, είπε στην κατηγορούμενη θα πρέπει να ντρέπεται για τις πράξεις της, οι οποίες θα έχουν τεράστιο ψυχολογικό κόστος και στο θύμα της αλλά και στο παιδί της.
Από το Blogger.