google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Κώστας Βογιατζής στο Ζηρό και ο Μηνάς Παππάς στις Φιλιάτες πήραν την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ - epiruschannel.gr

Ο Κώστας Βογιατζής στο Ζηρό και ο Μηνάς Παππάς στις Φιλιάτες πήραν την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Μόνον για δύο δήμους της Ηπείρου ολοκληρώθηκε η πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη λίστα που δόθηκε το απόγευμα στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα, η Επιτροπή ανακοίνωσε τους πρώτους 70 υποψήφιους δημάρχους  που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Από την Ηπειρο "έκλεισαν" οι υποψηφιότητες για τους δήμους:
  • Ζηρού Πρέβεζας, όπου υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Φιλιππιάδας Κώστας Βογιατζής. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν και ο μοναδικός που προτάθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας.
  • Φιλιατών Θεσπρωτίας, με υποψήφιο δήμαρχο τον  Μηνά Παππά, νυν επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Φιλιατών,
Για το δήμο Σουλίου ανακοινώθηκε πως θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προκριματικών εκλογών, όπως άλλωστε είχε προτείνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας.
Την ψήφο στις προκριματικές εκλογές θα διεκδικήσουν οι: Γκορέλης Γιώργος, Μάρκου Ηλίας, Μητσιώνης Ερρίκος, Μπραϊμη-Μπότση Σταυρούλα και Πέτσιος Πέτρος, όπως είχε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ το www.epiruschannel.gr.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων επισημαίνεται:
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.