google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Και ο Κώστας Φώτης αποσύρει την υποψηφιότητά του από το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία - epiruschannel.gr

Και ο Κώστας Φώτης αποσύρει την υποψηφιότητά του από το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία

Μετά τον Γιάννη Παπαγιάννη και ο Κώστας Φώτης αποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων δημάρχων από το ΠΑΣΟΚ και κάνοντας λόγο για «ατέρμονη διαδικασία με φθοροποιά στοιχεία που αντί να οδηγεί στην νίκη, να οδηγεί στην δημιουργία προϋποθέσεων για μια ηττοπαθή πορεία με αβέβαιο μέλλον».
Η δήλωση αποχώρησης του κ. Φώτη από την διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων από το ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
«Στις 10 Ιουνίου αιφνιδιαστικά και με δημόσια πρόσκληση αλλά και καταλυτική ημερομηνία την Κυριακή 13 Ιουνίου, άρα χρονικό διάστημα 3-4 ημερών μας ζητήθηκε από το ΠΑΣΟΚ να καταθέσουμε το ενδιαφέρον μας για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Παρ' όλο που το χρονικό διάστημα ήταν ελάχιστο και δεν υπήρχε η δυνατότητα για τις απαραίτητες διεργασίες έτσι ώστε να προκύψει ένα ευρύτερο Αυτοδιοικητικό μέτωπο, που θα μπορούσε να εκφράσει και να ένταξη στους κόλπους του προοδευτικούς πολίτες και πέραν του ΠΑΣΟΚ, ανέλαβα την ευθύνη και κατέθεσα την υποψηφιότητά μου πιστεύοντας ότι αυτό θα γινόταν στην συνέχεια, αφού ο χρόνος ήταν αρκετός. Αντί αυτού έχουν σπαταληθεί μέχρι σήμερα σχεδόν 2 μήνες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Αυτό καταδεικνύει ότι πέραν της βεβιασμένης πρόσκλησης ενδιαφέροντος, δεν υπήρχε και μια κοινά αποδεκτή μέθοδος επιλογής του καταλληλότερου υποψηφίου, αλλά όλα αφέθηκαν στην τύχη τους με συζητήσεις - παρασυζητήσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αντικείμενο και στόχο και με μόνο γνώμονα την προχειρότητα.
Επειδή οι διαδικασίες αυτές κάθε άλλο παρά οδηγούν στην ανάδειξη της καταλληλότερης υποψηφιότητας, αλλά και ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος αφού μπήκαμε στον μήνα Αύγουστο, όπου για τα ορεινά χωριά μας αποτελεί τον κατεξοχήν πολιτικά ωφέλιμο χρόνο αφού όλοι γνωρίζουμε τι επικρατεί στα Τζουμέρκα μετά τις 18 Αυγούστου με την μαζική φυγή συνδημοτών, επισκεπτών και φίλων.
Θεωρώ ότι η πολιτική μου εμπειρία δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να παίρνω μέρος σε μια ατέρμονη διαδικασία με φθοροποιά στοιχεία που αντί να οδηγεί στην νίκη, να οδηγεί στην δημιουργία προϋποθέσεων για μια ηττοπαθή πορεία με αβέβαιο μέλλον.
Για τους λόγους αυτούς συζητώντας με τους συνεργάτες μου και πάρα πολλούς πολίτες του Δήμου μας, πήρα την απόφαση να ανακαλέσω την υποψηφιότητα μου για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου και να δηλώσω προς όλους τους συμπολίτες μας, ότι θα είμαι παρών στις όποιες εξελίξεις με γνώμονα πάντα το συμφέρων των χωριών μας πέρα και έξω από κάθε μικροκομματική σκοπιμότητα».
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.