google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Βασίλης Γιόγιακας πήρε τη στήριξη της ΝΔ. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις - epiruschannel.gr

Ο Βασίλης Γιόγιακας πήρε τη στήριξη της ΝΔ. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Τη στήριξη της ΝΔ για το δήμο Ηγουμενίτσας έλαβε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Βασίλης Γιόγιακας και εντός των ημερών, -δεν αποκλείεται και αύριο- αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από το κόμμα.
Εξέλιξη που κατά πολλούς ήταν αναμενόμενη, αφού και το γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαρισμό του κόμματος στην Ηγουμενίτσα έδινε σημαντικό προβάδισμα στο σημερινό νομάρχη.
Δεν έσπευσε , άλλωστε τυχαία ο Θωμάς Πιτούλης να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Ηγουμενίτσας. Στόχος του ήταν να προλάβει τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος, τις οποίες γνωρίζει από πρώτο χέρι.
Οι προσπάθειες στελεχών του κόμματος να πείσουν τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας να αποσυρθεί έπεσαν στο κενό, με το αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Δημήτρη Σιαμόπουλο, το πρωί, να κάνει λόγο για προσωπικές επιλογές του Θωμά Πιτούλη τις οποίες το κόμμα σέβεται, αν και διαφωνεί.
Σ.Α.
www.epiruschannel.gr

Από το Blogger.