google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξεσηκωμός στην Χειμάρα μετά απο τον θάνατο 30 χρονου σε τροχαίο χθές βράδυ που οι ντόπιοι καταγγέλουν ότι ήταν εν ψυχρώ δολοφονία απο Αλβανούς. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Ξεσηκωμός στην Χειμάρα μετά απο τον θάνατο 30 χρονου σε τροχαίο χθές βράδυ που οι ντόπιοι καταγγέλουν ότι ήταν εν ψυχρώ δολοφονία απο Αλβανούς. | epiruschannel.gr

Καζάνι που βράζει είναι η Χειμάρα από χθες το βράδυ που μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου του 30 χρονου άντρα ο οποίος καταγόταν από το μειονοτικό χωριό.
Όπως καταγγέλλουν οι συγχωριανοί του ο άτυχος νέος έπεσε θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας από Αλβανούς μόνο και μόνο επειδή μιλούσε ελληνικά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες θύμα και δράστες διαπληκτίστηκαν αλλά το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Οι δράστες φέρονται να περίμεναν το θύμα σε ερημική περιοχή και όταν τον είδαν να έρχεται με το μηχανάκι του, όρμησαν κατά πάνω του με το αυτοκίνητο που οδηγούσαν με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν τον 30 χρονο και εξαφανίστηκαν.
Όταν η είδηση μαθεύτηκε στην Χειμάρα οι κάτοικοι αγανακτισμένοι ξεχύθηκαν στον δρόμο, έξω από το σπίτι του θύματος όπου με ξερολιθιά έχτισαν καταμεσής ένα τοίχο ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ ανήρτησαν πανό που έγραφε «Δικαίωση στους αγώνες της Χειμάρας».
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο Χειμάρας-Αυλώνα ,έχει διακοπεί μετά από αυτές τις εξελίξεις από χθες το βράδυ , σύμφωνα με πληροφορίες η ουρά των αυτοκινήτων και λεωφορείων που είναι εγκλωβισμένα είναι πολλών χιλιομέτρων.
Οι κάτοικοι ζητούν επίμονα την σύλληψη των δραστών αλλά πιστεύουν ότι οι αστυνομικές αρχές ολιγωρούν .Έτσι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γενικευμένων επεισοδίων.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων στην κηδεία του άτυχου νέου.
Από το Blogger.