google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε καλό κλίμα η συνάντηση των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων με Γ. Παπακωνσταντίνου για ΔΩΔΩΝΗ | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Σε καλό κλίμα η συνάντηση των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων με Γ. Παπακωνσταντίνου για ΔΩΔΩΝΗ | epiruschannel.gr

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, αργά το βράδυ, η συνάντηση των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το θέμα της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης και μάλιστα αύριο αναμένεται σχετική ανακοίνωση από τον υπουργό Οικονομικών, στην οποία πιθανότητα να εκφραστεί η πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την ηπειρωτική βιομηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές Βαγγέλης Αργύρης, Μιχάλης Παντούλας και Θανάσης Οικονόμου ενημέρωσαν τον υπουργό για τον στρατηγικό ρόλο της γαλακτοβιομηχανίας στην Οικονομία της Ηπείρου, επιμένοντας στη διατήρηση του κρατικοσυνεταιριστικού της χαρακτήρα.

Ζήτησαν, μάλιστα, να εξαιρεθεί η ΔΩΔΩΝΗ από τον όποιο σχεδιασμό της ΑΤΕ για τις θυγατρικές της -με δεδομένη την φημολογία για πρόθεση της διοίκησης να «αποδεσμευτεί» από αυτές στο πλαίσιο της εξυγίανσής της- και να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή παρέμβαση, ώστε να αναζητηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για τη γαλακτοβιομηχανία.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αιτιάσεις των βουλευτών και αύριο αναμένεται να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

Ες αύριον, λοιπόν, τα σπουδαία!

Σ.Α.

Από το Blogger.