google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Θ. Λιόλιος πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πάργας και ο Κ. Βογιατζής στο δήμο Ζηρού | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Ο Θ. Λιόλιος πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πάργας και ο Κ. Βογιατζής στο δήμο Ζηρού | epiruschannel.gr

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Φαναρίου, φαρμακοποιός Θανάσης Λιόλιος θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στον Καλλικρατικο δήμο Πάργας και ο καθηγητής Κων/νος Βογιατζής στον Καλλικρατικό δήμο Ζηρού, ενώ ακόμη η Επιτοπή Ανάδειξης Υποψηφίων του κόμματος δεν κατέληξε στο πρόσωπο που θα ηγηθεί του συνδυασμού στο Δήμο Πρέβεζας.

Την ανακοίνωση αυτή εξέδωσε σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικό ρεπορτάζ (Πέμπτη 15 Ιουλίου) του www. Epiruschannel.gr, που αναφερόταν στα εν λόγω πρόσωπα, επισημαίνοντας ότι «έχουν το προβάδισμα».

Σε έταιρη ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας επισημαίνει ότι ακόμη δεν έχει δοθεί στήριξη από την Ιπποκράτους σε κανέναν από τους ενδιαφερόμενους για επικεφαλής στο Δήμο Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται «παρά τις έντονες φημολογίες, ακόμη δεν έχει δοθεί στήριξη από το Πα.Σο.Κ. για κανέναν υποψήφιο δήμαρχο του Καλλικρατικού δήμου Πρέβεζας. Οποιεσδήποτε φημολογίες δεν έχουν σχέση με την αντικειμενικότητα και όποιοι τις διαδίδουν εκτίθοντε οι ίδιοι προσωπικά.

Οι φίλοι και τα μέλη μας θα ενημερωθούν με επίσημο δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής σχετικά με το ποιός θα προκριθεί για το χρίσμα από το ΠαΣοΚ μεταξύ των υποψηφίων του Κινήματος μας.

Μέχρι τότε καμία άλλη φήμη να μη παίρνουν υπόψη τους».

Όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, για τον Δήμο Πρέβεζας ομόφωνα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής έχουν αποφασίσει να μην στηρίξουν το νυν δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα και για 3ηθητεία και να επιλεγεί πρόσωπο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο, να αποκλείεται πιθανή συνεργασία την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Ετσι για το δήμο Πρέβεζας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αξιολογήθηκαν και περιλαμβάνονται στην πρόταση της Νομαρχιακής τρία πρόσωπα. Ο νυν δήμαρχος Λούρου Χρήστος Μπαϊλης, που σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει και το προβάδισμα, με βάση τα κριτήρια της πολιτικής αξιολόγησης, ο δημοτικός σύμβουλος, που εξελέγη με το συνδυασμό του Μ. Κλάπα, αλλά γρήγορα διαχώρισε τη θέση του, Γιάννης Νίτσας και η δικηγόρος και μέλος της ΕΓΕ Πρέβεζας Χριστίνα Κριτσιμά.

Σ.Α.

Από το Blogger.