google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μ. Κασσής: "Δεν θα μετέχω στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο, θα το στηρίξω"! - epiruschannel.gr

Μ. Κασσής: "Δεν θα μετέχω στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο, θα το στηρίξω"!

Την απόφασή του να μην μετέχει στις εκλογικές διαδικασίες τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της Ενιαίας Παράταξης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο δήμαρχος Περάματος Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στο www.epiruschannel.gr.
Μετά και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δίνουν καθαρή υπεροχή στο Φίλιππο Φίλιο έναντι του Νίκου Γκόντα, αλλά και μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:Στον Φ. Φίλιο το χρίσμα της Ενιαίας Παράταξης μετά γκάλοπ & πολιτικής αξιολόγησης. Προηγείται 23% του Ν. Γκόντα) ο Μιχάλης Κασσής δήλωσε ότι «έκλεισε ο κύκλος ενασχόλησής του στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης», αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο για το Β΄βαθμό.
Ο δήμαρχος Περάματος τόνισε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια της Ενιαίας κεντροαριστερής Παράταξης για νικηφόρα πορεία στις εκλογές του Νοεμβρίου, έναντι μιας δημοτικής αρχής, που όπως είπε «πνέει τα λοίσθια».
Σ.Α.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.