google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 45 χρονος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν δημοσίως σε παραλία της Πρέβεζας. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

45 χρονος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν δημοσίως σε παραλία της Πρέβεζας. | epiruschannel.gr

Λίγο η ζέστη, λίγο τα καυτά μπικίνι στην παραλία φαίνεται πως ο 45 χρονος δεν είχε το νου του πως θα κάνει το μπάνιο στην παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα, όπως όλοι οι λουόμενοι αλλά είχε άλλες σκέψεις.. στο μυαλό του. Έτσι αν και ήταν μέρα μεσημέρι, αν και η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο που απολάμβανε την θάλασσα και τον ήλιο, εκείνος αγνόησε τους πάντες και τα..πάντα και άρχισε να απολαμβάνει άλλα πράγματα! Χωρίς να ντρέπεται και κυρίως χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες άρχισε να αυνανίζεται δημοσίως μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων λουόμενων!

Δίπλα του βρισκόταν και μια φοιτήτρια 21 ετών η οποία προφανώς και ήταν η πηγή της έμπνευσης του.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε σφόδρα από την πράξη αυτή θεωρώντας ότι την προσβάλλει ως γυναίκα. Έτσι αποφάσισε να τιμωρήσει τον θρασύτατο 45 χρονο. Τηλεφώνησε λοιπόν στην αστυνομία και ενημέρωσε για τα...παιχνίδια σε κοινή θέα στα οποία επιδίδονταν ο ερωτιάρης 45 χρονος.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν καθώς με την πράξη του σκανδάλισε ολόκληρη την παραλία!

Η ιστορία πάντως θα συνεχιστεί και στις δικαστικές αίθουσες γιατί η νεαρή φοιτήτρια έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του 45 χρονου που μάλλον θα το σκεφτεί σοβαρά προτού ξανατολμήσει κάτι ανάλογο.

Από το Blogger.