google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 SOS για το αεροδρόμιο του Ακτίου εκπέμπει ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας - epiruschannel.gr

SOS για το αεροδρόμιο του Ακτίου εκπέμπει ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας



Τον κίνδυνο να ακυρωθεί ολόκληρο το πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου Ακτίου επισημαίνει, μεκατεπείγουσα επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αναστάσιο Αποστολόπουλο, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως υποστηρίζει ο Ευθύμης Σώκος, μέχρι σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον κεντρικό διάδρομο προσγείωσης, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται μόνο ο βοηθητικός και να μη μπορούν να προσεγγίσουν μεγάλα αεροσκάφη.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το νομάρχη, έχει υποβαθμιστεί και το επίπεδο ασφαλείας του αεροδρομίου, γεγονός που, όπως σημειώνει, μπορεί να έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις και ανεπανόρθωτες επιπτώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.
Ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Διαφορετικά, όπως υποστηρίζει, αφ’ ενός μεν θα ακυρώθει η λειτουργία του αεροδρομίου, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό και αφ’ ετέρου όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Δυτικής Ελλάδας θα καταστούν μη προσπελάσιμοι.
Από το Blogger.