google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έκρηξη βόμβας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης - epiruschannel.gr

Έκρηξη βόμβας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης



Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Έκρηξη βόμβας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Εκρηξη βόμβας σημειώθηκε πριν από λίγο στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πριν την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο Alter.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κτήριο έγκαιρα από την αστυνομία, κάτι που όμως δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο καθώς εκείνη την ώρα το ογκώδες κτήριο είχε αρκετό κόσμο. Στην διαδικασία της εκκένωσης των δικαστηρίων προκλήθηκε μικρός πανικός, καθώς ήταν εκατοντάδες τα άτομα που έπρεπε να βγουν έξω.
Το τηλεφώνημα έγινε στις 12.56 ακριβώς και η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής τόνισε ότι σε μισή ώρα θα εκραγεί βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Αναφέρονταν ο κάλαθος αχρήστων στις τουαλέτες του κτηρίου ως ο τόπος που έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός και επισημαίνονταν ότι δεν πρόκειται για φάρσα.
Τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/62342.html
Από το Blogger.