google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 - epiruschannel.gr
Ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού στην Ήπειρο σε γενικές γραμμές απο σήμερα ως και την Κυριακή που οι περισσότεροι αγωνιούν για τον καιρό αφου εχουν ..να σουβλίσουν  τον παραδοσιακό οβελία.
Το Μεγάλο Σάββατο 3/4 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή . 
Την Κυριακή του Πάσχα 4/4 ο καιρός στη χώρα μας θα είναι ανοιξιάτικος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και έτσι οι μέγιστες θα φτάνουν τους 22 – 24 βαθμούς.
Πιο αναλυτικά:  Στα Ιωάννινα για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι αλλά ο ουρανός "καθαρίζει" μετά το απόγευμα.Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς.
Για το Μεγάλο Σάββατο προβλέπεται αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Η Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται νεφελώδης ειδικά απο το μεσημέρι και μετά με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 21 βαθμούς.
Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα του Πάσχα με την θερμοκρασια να κυμαίνεται απο 9 ως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αρτα για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται λίγες νεφώσειςαλλα απο το βράδυ ο καιρός φτιάχνει και θα διατηρηθεί αίθριος ως και το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ με θερμοκραίες ως 21 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι καθαρός ως το μεσημέρι που θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις αλλα δεν θα βρέξει.Στοο ίδιο μοτίβο θα είναι ο καιρός ως την Τρίτη το μεσημέρι και απο Τετάρτη θα εχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται απο 8 ως 22 βαθμούς.
Στην Πρέβεζα συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός με βελτίωση απο το βράδυ.
Για το Μεγάλο Σάββατο προβλέπεται αίθριος καιρός με σύννεφα το μεσημέρι που δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Ασχημα τα μαντάτα για την Κυριακή του Πάσχα..αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόβλεψη προβλέπεται ασθενής βροχή το πρωί αλλα απο το μεσημέρι και μετα ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασια θα κυμαίνεται στους 21 βαθμους περίπου. Την Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται συννεφία και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες μεταξύ 10 και 18 βαθμούς Κελσίου.
Στην Ηγουμενίτσα για σήμερα προβλέπεται λιγη συννεφιά.΄Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 ως 18 βαθμούς. Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται αραιή συννεφιά το πρωί που θα αυξηθεί το μεσημέρι .στο ίδιο μοτίβο περίπου θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα του Πάσχα,βελτίωση θα εμφανίσει την Τρίτη.
Από το Blogger.