google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 - epiruschannel.gr
Για Καρτέλ γάλακτος κάνουν λόγο οι κτηνοτρόφοι

Για Καρτέλ γάλακτος κάνουν λόγο οι κτηνοτρόφοι 
Οι κτηνοτρόφοι της Ελλάδος καταγγέλλουν τη λειτουργία καρτέλ γάλακτος και καλούν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την κυβέρνηση να πάρουν άμεσα μέτρα στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας «πριν να είναι πολύ αργά». 
Ο Σύνδεσμος εκφράζει με ανακοίνωσή του τη συμπαράστασή του στον δίκαιο, όπως τον χαρακτηρίζει, αγώνα των αγελαδοτρόφων παραγωγής αγελαδινού γάλακτος. Επίσης, καλεί τις γαλακτοβιομηχανίες να μην εφαρμόσουν την απόφασή τους για μείωση τιμών αλλά αντίθετα να υλοποιήσουν τις αρχικά προγραμματισμένες αυξήσεις.

"Οι Έλληνες κτηνοτρόφοι ανάστατοι μπροστά στον κίνδυνο να χρεοκοπήσουν προγραμματίζουν κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις σε Φ.Π.Α, καύσιμα ζωοτροφές κλπ. Την ίδια στιγμή που γαλακτοβιομηχανίες στην Ελλάδα παίρνουν πίσω τις αυξήσεις που αρχικά είχαν ανακοινώσει και ανακοινώνουν μείωση τιμών από τον επόμενο μήνα, οι ευρωπαίοι κτηνοτρόφοι απολαμβάνουν, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, υψηλότερες τιμές πώλησης στο αγελαδινό γάλα" προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΕΚ.
Από το Blogger.