google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 114 κιλά χασίς μετά από καταδίωξη έξω από τα Γιάνενα - epiruschannel.gr

114 κιλά χασίς μετά από καταδίωξη έξω από τα Γιάνενα


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη διασταύρωση Λυκόστομου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο πάνω από (114) κιλά κάνναβης.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα το μεσημέρι εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 43χρονο και πραγματοποίησαν σήμα στάσης. Ο δράστης αγνόησε τα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων και ο 43χρονος δράστης συνελήφθη.
Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, μέσα στο αυτοκίνητο, υπήρχαν συνολικά (13) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (114.900) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Από το Blogger.